VIP-INFO


Tervetuloa Espoon Viinijuhlille
VIP asiakkaaksi!

Saapuminen tapahtuma-alueelle

VIP asiakkaille on oma sisäänkäynti Espoon Viinijuhlille. VIP asiakkaiden omassa sisäänkäynnissä lukee tapahtuman pääportilla selkeästi VIP. Sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee veloitukseton narikkapalvelu sekä tarkistetaan liput.

Kaikkien VIP asiakkaiden liput vaihdetaan rannekke-kaulanauha yhdistelmään sisäänkäynnin yhteydessä. Mikäli olet ostanut kahden päivän lipun, saat perjantaina rannekkeen sekä kaulanauhan, jotka tulee olla sinulla mukanasi myös lauantaina. 

HUOM! Hukattuja passeja sekä rannekkeita ei korvata uusiin.

VIP-ruokailu tapahtumassa

Espoon Viinijuhlille on myynnissä kahdenlaisia VIP lippuja. 

FREIXENET VIP lippu sisältää oikeuden VIP alueelle sekä VIP alueen laadukkaat palvelut kuten oman anniskelun sekä vesi-wc tilojen käytön. 

FREIXENET VIP DELUXE lippu sisältää oikeuden VIP alueelle sekä VIP alueen laadukkaat palvelut. FREIXENET VIP DELUXE sisältää myös ruokailun VIP alueella Haukilahden Helmi -ravintolassa. 

Sikke Sumarin suunnittelema VIP DELUXE menusta löytyy jokaiseen makuun herkkuja. VIP menuun pääset tutustumaan alla. Ruokailuajat ovat perjantain klo 14-19 sekä lauantaina klo 13-19. 

 

Tervetuloa herkuttelmaan mahtavaa italialaistunnelmaa hehkuvaa menuta!

ESPOON VIINIJUHLIEN
VIP-MENU 29.-30.7.2022

Ruokailuajat perjantaina klo 14-19 & lauantaina klo 13-19
PERJANTAI 29.7.2022
ALKURUOKA
🔸 Vihreä salaatti ja sitruuna-vinaigrette M,G,Veg
🔸 Yrttinen perunasalaatti M,G
🔸 Marinoituja kasviksia ja pikkelöityjä sieniä M,G,Veg
🔸 Katkarapu caesar salaattia L
🔸 Paahtopaistia ja nokkospestoa L,G
🔸 Leipää ja yrttivoita L
 
PÄÄRUOKA
🔸 Paahdettua kananpoikaa yrttisessä kastikkeessa L,G
🔸 Napolilaisia lihapyöryköitä tomaattikastikkeessa L,G
🔸 Kasvispyöryköitä marinara-kastikeessa M,G,Veg
🔸 Riisiä ja vihreitä herneitä M,G
 
JÄLKIRUOKA
🔸 Vanilja-mascarpone moussea ja kesäisiä marjoja G
🔸 Konvehteja
 
LAUANTAI 30.7.2022
ALKURUOKA
🔸 Vihreä salaatti ja sitruuna-vinaigrette M,G,Veg
🔸 Yrttinen perunasalaatti M,G
🔸 Marinoituja kasviksia ja pikkelöityjä sieniä M,G,Veg
🔸 Katkarapu caesar salaattia L
🔸 Paahtopaistia ja nokkospestoa L,G
🔸 Leipää ja yrttivoita L
 
PÄÄRUOKA
🔸 Paahdettua kananpoikaa yrttisessä kastikkeessa L,G
🔸 Napolilaisia lihapyöryköitä tomaattikastikkeessa L,G
🔸 Tofua arrabiatta-kastikeessa M,G,Veg
🔸 Riisiä ja Italian kasviksia M,G
 
JÄLKIRUOKA
🔸 Vanilja-mascarpone moussea ja kesän marjoja G
🔸 Konvehteja