Vastuullisuus

Ekologinen vastuullisuus - välitämme luonnosta!

Merellinen tapahtumapaikka luonnon äärellä on tärkeä osa tapahtumamme ainutlaatuisuutta, ja siksi meille on erityisen tärkeää huomioida tapahtumaa ympäröivä luonto ja toimia sen suojelemiseksi.

Huolehdimme tapahtumasta syntyvän jätteen kierrättämisestä asianmukaisesti. Olemme mukana Ekokompassi-ohjelmassa, jonka avulla edistämme ympäristönsuojelua ja ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Anniskelualueella myytävien alkoholijuomien hintaan sisältyy pantti. Palauta tyhjät tölkit siis panttien palautuspisteelle. Asianmukaisella kierrätyksellä vähennämme turhan jätteen syntymistä.

Voit ottaa mukaasi tyhjän juomapullon (läpinäkyvä max 0,5L) ja voit täyttäää sitä veloituksetta festivaalin vesipisteillä! Mutta älä valuta vettä turhaan, eli muista sulkea vesipisteen hana heti kun olet saanut pullosi täyteen.

Arvot ja turvallisuus

Espoon Viinijuhlille on jokainen tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Espoon Viinijuhlilla kunnioitetaan jokaisen fyysistä koskemattomuutta. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny välittömästi kenen tahansa järjestyksenvalvojan puoleen.

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. 

Esteettömyys ja saapuminen

Olemme esteetön festivaali. Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Voit lukea lisää esteettömyydestä Info -sivultamme.

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat joukkoliikenteen avulla, jalkaisin tai polkupyörällä. Alueelta löytyy erillinen pyöräparkki.