Vältä jonotus sisäänkäynnillä ja vaihda liput ennakkoon Lippulaivassa torstaina 27.7.!

Espoon Viinijuhliin on noin viikko jäljellä! Valmistaudu juhliin huolella ja vaihda lippusi rannekkeeseen ennakkoon. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, joka mahdollistaa alueelta poistumisen tapahtumapäivänä sekä palaamisen tapahtuma-alueelle saman päivän aiakana. 

Espoon Viinijuhlien ennakkovaihto järjestetään torstaina 27.7. klo 15-19 Lippulaivassa 2. kerroksessa, osoite Espoonlahdenkatu 8, 02320 Espoo. Voit vaihtaa koko juhlaseurueen rannekkeet, mutta tällöin vaihtaja on vastuussa rannekkeista. Emme korvaa kadonneita tai rikkoutuneita rannekkeita uusiin. 

Huom! Lippujen vaihtajan tulee olla yli 18-vuotias, koska tapahtuma on K18. Sisäänkäynnin yhteydessä tarkistamme iän. 

Kaikki Espoon Viinijuhlien liput vaihdetaan rannekkeiksi, joilla on tarvittaessa edestakainen kulku festivaalialueelle. Rannekkeen tulee olla ehjä ja oikein kiinnitetty ranteeseen. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin. 


FREIXENET DELUXE VIP-MENU ON TÄÄLLÄ!

Sikke Sumarin suunnittelemasta FREIXENET DELUXE  VIP-menusta löytyy herkkuja jokaiseen makuun! DELUXE VIP-menu tarjoillaan tunnelmallisessa Ravintola Haukilahden Helmessä, josta avautuu näkymät Espoon Viinijuhlien festivaalialueelle. Haukilahden Helmi on varattu vain DELUXE VIP-asiakkaiden käyttöön ruokailun ajaksi. Ruokailu on molempina päivinä klo 13-19.30. Ruokailun jälkeen Haukilahden Helmi on käytössä kaikille VIP-asiakkaille.

Tervetuloa herkuttelmaan ja nauttimaan!

TALKOOHAUN VIIMEISET PAIKAT VIEDÄÄN NYT!

Kaipasiko sinun seurasi tai muu ryhmä pientä extratienestiä? Etsimme seuroja mukaan toimintaamme festariviikolle tänäkin vuonna. Tapahtuma järjestetään 28.-29.7.2023.

Erityisesti haemme tällä hetkellä talkoolaisia portille, narikkaan ja lipunmyyntiin! Työajat sijoittuvat tapahtumapäiville perjantaina klo 11-00 ja lauantaina klo 12-00 välille – huippuduunia hyvällä porukalla luvassa.

Talkoopaikkoja on runsaasti erilaisten tehtävien parissa kuten aluerakennus- ja purku, siivous, narikka yms. Talkootyöstä maksetaan seuralle korvaus työtehtävästä riippuen.

Ota rohkeasti yhteyttä talkoo@nordiclive.fi
Otsikoithan viestin Talkoo/Espoon Viinijuhlat.

 

Espoon Viinijuhlilla käytössä Vessapassi!

Vessapassin tarkoituksena on helpottaa esimerkiksi suolistosairauksia, gynekologisia sairauksia sekä tiettyjä syöpäsairauksia sairastavien mahdollisuutta päästä välittömästi lähimpään vessaan. Sairaudet voivat aiheuttaa rakon ja suolen toiminnallisia häiriöitä, vuotohäiriöitä ja pidätyskyvyttömyyttä, minkä vuoksi sairastava voi tarvita vessaa nopeasti ja usein. Sairastavalla voi olla myös avanne, jonka hoito voi onnistua mukavammin esteettömässä WC:ssä.

Ottamalla Vessapassin käyttöön haluamme olla helpottamassa vessapassilaisten elämää! Lue lisää Vessapassista: www.vessapassi.fi

Lue myös nämä