Kuinka saapua Espoon Viinijuhlille?

Espoon Viinijuhliin ei ole aikaa enää kuin reilu kaksi viikkoa, joko olet suunnitellut miten saavut tapahtuma-alueelle? Alla muutamia vinkkejä saapumiseen. Suosittelemme valitsemaan joukkoliikenteellä saapumisen tapahtumaan. 

Espoon Viinijuhlien sisäänkäynnin osoite on Mellstenintie 12, 02170 Espoo. 

Metrolla Haukilahteen

Lähimmpänä Espoon Haukilahden venesatamaa on Niittykummun metroasema. Niittykummun metroasemalta matkaa Haukilahteen 1,9km. Metroasemat Matinkylä, Urheilupuisto sekä Tapiolan metroasema ovat myös alle 5km säteellä tapahtuma-alueen sisäänkäynnistä.

Bussilla Viinijuhlille sekä kotiinTapahtuma-alueen viereen pääsee sujuvasti Niittykummun ja Matinkylän metroasemilta linjalla 112. Tapiolasta linjalla 111 pääsee myös lyhyen kävelymatkan päähän tapahtuma-alueesta.

HSL vahvistaa linjan 112N (Kamppi-Haukilahdenranta-Matinkylä-Friisilä) liikennettä 28.-29.7. perjantai- ja lauantaiöinä. Linjalla 112N pääset aivan tapahtuma-alueen tuntumaan.

112N

Kamppi-Friisilä

23:50

112N

Kamppi-Friisilä

0:20

112N

Kamppi-Friisilä

0:50

112N

Friisilä-Kamppi

23:35

112N

Friisilä-Kamppi

0:05

112N

Friisilä-Kamppi

0:35

112N

Friisilä-Kamppi

1:05

 

 

Saapuminen pyörällä

Espoon Viinijuhlille saavut huolettomasti polkupyörällä! Kevyenliikenteenväylät palvelet pyöräilijöitä sekä kävelijöitä aina sisäänkäynnille asti. Pyöräparkit löytyvät Mellstenintieltä, aivan tapahtuman sisäänkäynnin tuntumasta.  

Mellstenintieltä, löytyy myös Alepa fillareiden pysäköintipaikka. Voit myös napata Alepa pyörän esim. metrolta ja saapua vain muutamalla polkaisulla Haukilahden rantaan. 

Risteillen Espoon Haukilahteen

Vietä kiva päivä laivalla ja lähde risteilylle Kalasatamasta Espooseen, matkan kruunaa Espoon Viinijuhlat, Haukilahdessa! 

FRS Finland liikennöi Helsingin uusinta reittiä Nokkalan majakan ja Kalasataman väliä kesäkuusta elokuuhun asti. Läntinen saaristoreitti on ainoa vesiliikennereitti, joka yhdistää Espoon ja Helsingin saaristokohteet. Matkalla voit nauttia kauniista saaristosta!

Läntinen saaristoreitti kulkee: 

Kalasatama-Kruunuvuorenranta-Vallisaari- Suomenlinna-Lonna-Haukilahti-Nokkalan Majakka (Alla kuva jossa reitti kartalla.) 

Risteilyn kokonaiskesto on noin 2 tuntia. Kahvilassa on tarjolla pientä purtavaa ja juomista risteilyn ajaksi. Aluksessa on A-oikeudet. Haukilahdessa FRS Finlandin satamalaituri on aivan Espoon Viinijuhlien läheisyydessä. 

Läntistä saaristoreittiä liikennöi pääosin laiva m/s Kajava.

Lisätietoja risteilyistä löydät linkistä: 

Läntinen saaristoreitti

Risteilyn hinta

Risteilyn hinta 20€, maksut maksukortilla, mieluiten lähimaksulla (Visa, MasterCard ja Visa Electron käyvät). Huom! FRS FINLAND ei ota paikkavarauksia vastaan, joten  olethan ajoissa laiturilla.

Taxilla Espoon Viinijuhlille

Espoon Viinijuhlien yhteistyökumppanina toimii Lähitaksi. Lähitaksilla saavut tapahtumaan lähes suoraan sisäänkäynnille. Lähitaksin taksitolppa palvelee asiakkaita koko tapahtuman ajan. Lähitaksilta onnistuvat myös INVA-taksit. 

Lisätietoja Lähitaksista löydät täältä.

 

Kimppakyydit

Suosittelemme valitsemaan joukkoliikenteellä saapumisen tapahtumaan. Osa Mellstenintiestä on suljettu tapahtuma-aikana ja ajo Mellstenintien läpi ei ole mahdollista. Jos valitset saapumiseksi kimppakyydin, Haukilahden uimarannan parkkipaikalla pystyy pysäyttämään auton jättöä sekä noutamista varten.  

Tapahtuma alueen lähialueella ei ole paljoa yleisiä parkkipaikkoja.

Muistutamme tapahtuman asiakkaita noudattamaan yleisiä liikennesääntöjä, tapahtuma-aika ei ole poikkeus liikennesääntöjen noudattamatta jättämiselle. 

Läntinen saaristoreitti

Lue myös nämä