KESÄN RAIKKAIN LIPPUETU ON TÄÄLLÄ! -25% KAIKISTA LIPUISTA 9.6. ASTI!

 

Kesän raikkain lippuetu on täällä! Se on kesä nyt, ja kesään kuuluu tietenkin festarit.

Kesän kunniaksi kaikki liput kampanjahintaan!

-25% kaikista lipuista

 

Haukilahden ranta täyttyy pian iloisesta festivaalitunnelmasta, kun Espoon viinijuhlat kerää yhteen musiikkimaailman kirkkaimmat tähdet. 

Lavalla tullaan näkemään muun muassa Melanie C, JVG, Jenni Vartiainen, Elastinen, Anna Puu ja uusimpana julkaisuna KARRI KOIRA.

Espoon Viinijuhlien kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelun lisäksi myös Netticket.fi-palvelussa. 

TAPAHTUMATYÖNTEKIJÄKSI ESPOON VIINIJUHLILLE?

Tapahtumatyöntekijöille töitä on tarjolla ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana, kuin tapahtuman jälkeenkin. Työtehtäviä on runsaasti erilaisten tehtävien parissa kuten esimerkiksi aluerakennus- ja purku, siivous, narikka, lipunvaihto sekä anniskelun avustavat tehtävät. 

Mikäli työskentely jossakin tapahtumassamme herätti mielenkiintonne, olettehan meihin yhteydessä talkoolaiset@nordiclive.fi. Otsikoi viestisi ”Tapahtumatyöntekijäksi 2024 ja tapahtuman nimi”, josta seuranne/yhdistyksenne on kiinnostunut. Kerrothan viestissä mikä tai mitkä tehtävät kiinnostavat teitä, sekä milloin olisitte käytettävissä ja kuinka monta henkilöä teiltä olisi mahdollisesti tulossa.

Lue myös nämä

Kuinka saapua Espoon Viinijuhlille?

Espoon Viinijuhliin ei ole aikaa enää kuin reilu viikko, joko olet suunnitellut miten saavut tapahtuma-alueelle? Alla muutamia vinkkejä saapumiseen. Suosittelemme valitsemaan joukkoliikenteellä saapumisen tapahtumaan.  Espoon

LIPPUETU: Kiekko-Espoo tarjoaa -20% KAIKISTA LIPUISTA

ESPOONVIINIJUHLAT & KIEKKO-ESPOO Espoon Viinijuhlien yhteistyökumppani Kiekko-Espoo tarjoaa -20% edun kaikista lipputyypeistä Espoon Viinijuhlille. Etu on voimassa vain sunnuntaihin 21.7. klo 23:59 asti. Etuhintaisia lippuja