Haemme useita harjoittelijoita kesälle 2023 monipuolisiin festivaalituotannon tehtäviin!

Oletko rohkea ja positiivinen supertyyppi, joka rakastaa musiikkia, elämyksellisyyttä ja tapahtumia? Sinulla on nyt mahdollisuus suorittaa elämäsi upein työharjoittelu tulevan kesän parhaassa festarituotannossa osana meidän tiimiä!

Haemme jälleen useita harjoittelijoita kesälle 2023 monipuolisiin festivaalituotannon tehtäviin:
🔸 Tapahtumatuotanto
🔸 B2B-tuotanto, myynti
🔸 Markkinointi ja viestintä
Tarkemmat työtehtävät katsotaan yhdessä valitun harjoittelijan kanssa vastaamaan harjoittelijan vahvuuksia ja tavoitteita.
 
MITÄ ODOTAMME SINULTA
Odotamme harjoittelijoilta täysi-ikäisyyttä, rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta sekä tiimihenkeä. Tapahtumien parissa työskentely voi olla hektistä ja etenkin kenttätyö on välillä fyysistä. Emme oleta sinun osaavan kaikkea – olethan täällä harjoittelemassa ja oppimassa uutta! Kaikki aikaisemmat opinnot ja työt katsotaan eduksi.
 
EDUKSI NÄEMME
  • Aikaisempi kokemus tapahtumista ja/tai asiakaspalvelusta
  • Osaaminen eri sosiaalisen median alustoilla (Facebook, Instagram, Tiktok)
  • Ruotsin kielen osaaminen plussaa (suullinen & kirjallinen)
 
MITÄ SINÄ SAAT
Kattavan opin tapahtumatyöskentelyn eri osa-alueista keskittyen pääsääntöisesti tietysti oman harjoittelusi osa-alueesi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä työskentelyä upeiden erilaisten tapahtumien parissa mukavassa ja rennossa työyhteisössä.
 
HARJOITTELUN SIJAINTI
Vaasa, Turku tai Tampere. Harjoittelun pystyy suorittamaan joiltain osin myös etänä.
 
 
HARJOITTELUN TIEDOT
Harjoittelun on määrä alkaa keväällä 2023 ja se jatkuisi elokuun loppuun asti, sisältäen harjoittelun työtunnit hajautetusti. Työtunnit sovittavissa työharjoittelun mukaisesti. Tarkempi aikataulu katsotaan harjoittelijan opintopisteiden ja opintokokonaisuuden mukaisesti.
 
Maksamme harjoittelujaksolta kuukausittaisen korvauksen. Tapahtuma-aikoina tarjoamme majoituksen ja ruokailun sekä mahdolliset matkakulut.
 
HAKEMUKSET
Sähköpostitse osoitteeseen info@nordiclive.fi 31.1.2023 mennessä otsikolla Harjoitteluhakemus”. Sähköpostin liitetiedoston nimessä tulee lukea hakijan nimi sekä paikka, jota haetaan sekä toivottu työskentelykaupunki.
 
Kaikille hakijoille vastataan helmikuun 2023 aikana valinnoista.
Share on facebook
Share on twitter

Lue myös nämä

Espoon Viinijuhlat palaavat jälleen 2023

Upean vastaanoton saanut tapahtumamme jatkaa tarinaansa jälleen kesällä 2023! Julkaisemme lisätietoja tapahtumasta ja sen esiintyjistä myöhemmin. Tervetuloa jälleen mukaan! Nähdään Espoossa 28. – 29.7.2023!

Perjantai päivä LOPPUUNMYYTY!

Espoon Viinijuhlien perjantaipäivä on kokonaisuudessaan loppuunmyyty! Tapahtuman lauantaille on jäljellä enää rajallisesti lippuja. Osta omasi ennenkuin nekin ovat loppu! Liput ja lisätiedot: https://espoonviinijuhlat.fi/liput/

Lippujen ennakkovaihto torstaina 28.7.

Espoon Viinijuhlien lippujen ennakkovaihto Kauppakeskus Ainoassa! Lippujen vaihto tapahtuu Kauppakeskus Ainoan 1.kerroksessa Søstrene Grene & Lindex liikkeiden edessä. Lippuja vaihdetaan torstaina klo 15-19. Ennakkoon voit vaihtaa kahden