Espoon Viinijuhlien ensimmäiset artistit julkaistu kesälle 2024!

Espoon Viinijuhlat tuo jälleen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Haukilahden rantaan 26.-27.7.2024. Jo kolmatta kertaa järjestettävä festivaali julkaisee nyt kuusi ensimmäistä artistia. Yhtenä ensi kesän pääesiintyjistä nähdään brittiläinen poptähti Melanie C, joka tunnetaan maailman kaikkien aikojen menestyneimmän tyttöbändi Spice Girlsin jäsenenä. Mukana tänäkin vuonna nähdään myös liuta kotimaan kärkinimiä, kuten Elastinen, Tuure Kilpeläinen, Janna, Lauri Haav sekä Pihlaja. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelma täydentyy myöhemmin talven aikana.

Brittitähti Melanie C tekee paluun Espooseen

Espoon Viinijuhlien yhtenä pääesiintyjänä nähdään pitkän kansainvälisen uran tehnyt brittiläinen Spice Girls -tähti Melanie C, jonka Suomen vierailua on odotettu jo useamman vuoden ajan. Edellisen kerran artisti esiintyi Suomessa vuonna 2018 Espoon Metro Areenalla järjestetyssä UMK-finaalissa.

“Sporty Spice” -nimelläkin tunnettu Melanie C nousi koko maailman tietoisuuteen vuonna 1996 legendaarisen Spice Girls -yhtyeen “Wannabe” -debyyttikappaleen myötä. Koko 1990-luvun tunnetuimpiin yhtyeisiin kuuluva tyttöbändi on uransa aikana myynyt yli 100 miljoonaa levyä ja voittanut useita merkittäviä palkintoja. Soolouralle siirryttyään Melanie C on myynyt yli 23 miljoonaa levyä sekä julkaissut lukuisia virallisten singlelistojen kärkikappaleita, joihin kuuluvat mm. megahitit “I Turn To You” sekä “Never Be The Same Again”. Viinijuhlilla kuullaan sekä Spice Girlsin että Melanie C:n tunnetuimpia kappaleita vuosien varrelta.

Kotimaisista nimistä ensimmäisinä julkaisuina ovat Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin rap-artisteihin kuuluva Elastinen, uudella “Aino”-albumilla platinaa striimannut Lauri Haav, nykyisellä Vain Elämää -kaudella yleisön hurmannut Janna, Iskelmä-Finlandialla palkittu Tuure Kilpeläinen sekä R&B-musiikin tyylilajeja taidokkaasti yhdistävä Pihlaja.

“Olemme ohjelmatiimissä rakentaneet jälleen kiinnostavan ohjelman, josta nyt julkaisemme muutaman ensimmäisen artistin. Olemme innoissamme voidessamme julkaista ensi vuonna 50-vuotisjuhlaansa viettävän brittiläisen Melanie C:n lisäksi myös ensimmäiset kiinnostavat kotimaiset kiinnitykset. Tänäkin vuonna olemme valinneet ohjelmistoon sekä pitkän linjan artisteja musiikkimaailman huipulta että lukuisia nousevia nimiä. Luvassa on vielä lisää pääesiintyjätason julkistuksia festivaalin ohjelmistoon. Lisäksi julkaisemme myöhemmin laadukkaan ruoka- ja viinikylän näytteilleasettajat täynnä klassisia ja eksoottisia makuja maailmalta”

Tapahtuma on lyhyestä historiastaan huolimatta luonut odotetun perinteen Haukilahden kesään

Vaikka Espoon Viinijuhlia on järjestetty vasta vuodesta 2022, on tapahtuma onnistunut löytämään kohderyhmänsä ja osa lipputyypeistä on joka vuosi myyty loppuun. Myös ensi kesän festivaalista odotetaan kävijämenestystä. 

 

Kahden päivän liput nyt myynnissä

Espoon Viinijuhlien kahden päivän liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta.

Early Bird-liput:

Kaksi päivää: 109,90€

Kaksi päivää VIP: 159,90€

Kaksi päivää Deluxe VIP: 209,90€

 

Lue myös nämä

Kuinka saapua Espoon Viinijuhlille?

Espoon Viinijuhliin ei ole aikaa enää kuin reilu viikko, joko olet suunnitellut miten saavut tapahtuma-alueelle? Alla muutamia vinkkejä saapumiseen. Suosittelemme valitsemaan joukkoliikenteellä saapumisen tapahtumaan.  Espoon

LIPPUETU: Kiekko-Espoo tarjoaa -20% KAIKISTA LIPUISTA

ESPOONVIINIJUHLAT & KIEKKO-ESPOO Espoon Viinijuhlien yhteistyökumppani Kiekko-Espoo tarjoaa -20% edun kaikista lipputyypeistä Espoon Viinijuhlille. Etu on voimassa vain sunnuntaihin 21.7. klo 23:59 asti. Etuhintaisia lippuja