Espoon Viinijuhlien aikataulu julkaistu- festivaalia ennakoidaan loppuunmyydyksi

Espoon Viinijuhlat tuo musiikin, juoman ja ruoan juhlan Haukilahden Rannalle myös tänä kesänä 26.-27.7.2024. Ohjelmistoon on lisätty DJ Mikael Salo, joka viihdyttää väliaikoina molempina päivinä. Ohjelmisto on nyt valmis ja aikataulu on julkaistu. Tapahtuman vilkas lipunmyynti ennakoi loppuunmyytyä festivaalia myös tälle vuodelle. Espoon Viinijuhlilla nähdään useita kärkiartisteja – perjantain kruunaa Jenni Vartiainen ja lauantain JVG.

Espoon Viinijuhlilla nähdään huikea kattaus kotimaisia kärkinimejä sekä brittiläinen Spice Girls-tähti Melanie C. Perjantaina toisena pääesiintyjänä nähdään kuuden vuoden tauolta juuri palannut suomipopin kuningatar Jenni Vartiainen. Lauantai-illan kruunaa Suomen suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva suomiräp-duo JVG. Lisäksi Espoon Viinijuhlien lavalle nousevat tämän vuoden jälkeen tauolle jäävä ihastuttava popduo Ida Paul & Kalle Lindroth, koko kansan rakastama Tommi Läntinen, R&B:n tyylilajeja tyylikkäästi yhdistävä Pihlaja, Iskelmä-Finlandia-palkinnon saanut Tuure Kilpeläinen, samettiääninen Karri Koira, Emma-voittaja Lauri Haav, suomiräpin tienraivaaja Elastinen, kesän jälkeen tauolle jäävä Anna Puu ja suomalaisen popmusiikin tähti JANNA.

 

Espoon Viinijuhlien juontajana nähdään tänäkin vuonna Espoon Tapiolan oma poika Hovimuusikko Ilkka. Ohjelmistoon on juuri lisätty DJ Mikael Salo, joka viihdyttää ja pitää tunnelmaa yllä artistien esiintymisten välissä. 

Espoon Viinijuhlien aikataulu

PERJANTAI 26.7.2024

Klo 12:00 Portit avataan / DJ Mikael Salo

Klo 13:00 Ida Paul & Kalle Lindroth

Klo 14:45 Pihlaja

Klo 16.30 Karri Koira

Klo 18:30 Elastinen

Klo 20:30 Melanie C (UK)

Klo 22:45 Jenni Vartiainen

LAUANTAI 27.7.2024

Klo 12:00 Portit avataan / DJ Mikael Salo

Klo 13:00 Tommi Läntinen

Klo 14:45 Tuure Kilpeläinen

Klo 16:30 Lauri Haav

Klo 18:30 Anna Puu

Klo 20:30 JANNA

Klo 22:45 JVG

Haukilahden rannan ravintolat osana tapahtuma-aluetta 

Myös tänä vuonna Haukilahden alueen ravintolat ovat mukana Espoon Viinijuhlilla. Uudistunut Strindberg by the sea, toimii VIP-alueena ja toteuttaa Deluxe VIP- asiakkaiden illallisen. Illallisemenun suunnittelee Strindberg by The Sea keittiömestari, ja se julkaistaan lähiviikkoina. Alueelle juuri avattu Skiffer ravintola, on myös osana VIP-aluetta terassillaan, josta onkin paras näkymä lavalle.  

 

Espoon Viinijuhlien lipunmyynti käy vilkkaana

“Espoon Viinijuhlien lipunmyynti on tällä hetkellä kovassa vauhdissa, joten tällä tahdilla tapahtuma ennkoidaan loppuunmyydyksi myös tänä kesänä. Taataksemme kaikille asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, olemme rajanneet Haukilahden rannan tapahtuma-alueen kapasiteetin noin 6000 kävijään päiväkohtaisesti, jotta mukavuus säilyy.”, kertoo Espoon Viinijuhlien promoottori Tommi Mäki.’

Espoon Viinijuhlien ohjelmisto on houkutellut valtavan määrän lipunostajia ja kesän alkaessa myynti on noussut entisestään. Festivaalia ennakoidaan loppuunmyydyksi tänäkin vuonna.

Espoon Viinijuhlien liput myy Lippu.fi sekä NetTicket.fi. Tapahtuma on K18.

Espoon Viinijuhlien jatkot

Espoon Viinijuhlien jatkoja juhlitaan 2024 Helsingissä Le Bloomissa. Le Bloom on enemmän kuin vain illanviettopaikka! Le Bloomin tilat on suunniteltu tarkkaan, sen upeaa 1800-luvun arkkitehtuuria kunnioittaen. 

It’s time to be Bloom!

Lue myös nämä

Kuinka saapua Espoon Viinijuhlille?

Espoon Viinijuhliin ei ole aikaa enää kuin reilu viikko, joko olet suunnitellut miten saavut tapahtuma-alueelle? Alla muutamia vinkkejä saapumiseen. Suosittelemme valitsemaan joukkoliikenteellä saapumisen tapahtumaan.  Espoon

LIPPUETU: Kiekko-Espoo tarjoaa -20% KAIKISTA LIPUISTA

ESPOONVIINIJUHLAT & KIEKKO-ESPOO Espoon Viinijuhlien yhteistyökumppani Kiekko-Espoo tarjoaa -20% edun kaikista lipputyypeistä Espoon Viinijuhlille. Etu on voimassa vain sunnuntaihin 21.7. klo 23:59 asti. Etuhintaisia lippuja