Espoon Viinijuhlat tekee yhteistyötä Kulttuurikasarmin kanssa

Espoon Viinijuhlat tekee yhteistyötä syksyllä 2023 valmistuvan Kulttuurikasarmin kanssa. Uusi kohtaamispaikka Kulttuurikasarmi tuo syksyyn ja talveen ripauksen kulttuuria, kuten musiikkia ja taidetta, jota jokainen kaipaamme aurinkoisen kesän päätyttyä. 

Viihtymisen uusi aika – Lasipalatsikorttelista kaupunkilaisten uusi kohtaamispaikka
Lasipalatsikortteliin syksyllä valmistuva Kulttuurikasarmi tuo Helsingin kulttuuritarjontaan ripauksen ainutlaatuisuutta yhdistämällä kulttuurin, taiteen, musiikin, elokuvat, tapahtumat ja herkuttelun. Aikuisille kaupunkilaisille suunniteltu kokonaisuus mahdollistaa tunnelmasta ja laadusta nauttimisen nykyaikaisessa, silti historiaa huokuvassa ympäristössä.

 

Kulttuurikasarmin ja koko Lasipalatsikorttelin tavoitteena on elävöittää Helsingin kulttuurielämää monin eri tavoin. Haluamme tuoda taiteelle, taiteilijoille ja yleisölle yhä enemmän yhteisiä kohtaamisia ja elämyksiä sanoo hankkeen alullepanija ja Kulttuurikasarmi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Tolppanen.

 

Elokuvateatterikokonaisuuden, ravintoloiden, paviljongin, tapahtumatilan ja ulkoilmalavan käsittävän Kulttuurikasarmin avajaisia vietetään syksyllä 2023. Kulttuurikasarmin taustalla ovat Lasipalatsin kiinteistöt omistava Föreningen Konstsamfundet r.f, NoHo Partners Oyj, BioRex Cinemas Oy sekä Kulttuurikasarmi Oy, jossa mukana on Ari Tolppasen lisäksi pitkän linjan elokuva-alan vaikuttajia kuten Mark Lwoff, Misha Jaari, Aku Jaakkola, Mikko Leino, Jukka Vilhunen ja Pentti Molander. Osapuolten investointi hankkeeseen on yhteensä noin 30 miljoonaa euroa. Kulttuurikasarmin rakentamisesta vastaa SRV ja suunnittelusta Arkkitehtitoimisto Sarc Oy.

 

 

Tutustu Kulttuurikasarmiin ja seuraa rakennusvaiheita osoitteessa https://www.kulttuurikasarmi.fi/

Share on facebook
Share on twitter

Lue myös nämä

Aikataulumuutoksia kesän odotetuimpaan viikonloppuun!

Espoon Viini juhliin on jäljellä alle kuukausi! Pieniä muutoksia on tehty kesän odotetuimman viikonlopun aikatauluun. Aiemmin ilmoittamaamme aikataulua on aikaistettu meluluvan pohjalta.  Espoon Viinijuhlat  28.-29.7.2023