Espoon Viinijuhlat tekee yhteistyötä Kulttuurikasarmin kanssa

Espoon Viinijuhlat tekee yhteistyötä syksyllä 2023 valmistuvan Kulttuurikasarmin kanssa. Uusi kohtaamispaikka Kulttuurikasarmi tuo syksyyn ja talveen ripauksen kulttuuria, kuten musiikkia ja taidetta, jota jokainen kaipaamme aurinkoisen kesän päätyttyä. 

Viihtymisen uusi aika – Lasipalatsikorttelista kaupunkilaisten uusi kohtaamispaikka
Lasipalatsikortteliin syksyllä valmistuva Kulttuurikasarmi tuo Helsingin kulttuuritarjontaan ripauksen ainutlaatuisuutta yhdistämällä kulttuurin, taiteen, musiikin, elokuvat, tapahtumat ja herkuttelun. Aikuisille kaupunkilaisille suunniteltu kokonaisuus mahdollistaa tunnelmasta ja laadusta nauttimisen nykyaikaisessa, silti historiaa huokuvassa ympäristössä.

 

Kulttuurikasarmin ja koko Lasipalatsikorttelin tavoitteena on elävöittää Helsingin kulttuurielämää monin eri tavoin. Haluamme tuoda taiteelle, taiteilijoille ja yleisölle yhä enemmän yhteisiä kohtaamisia ja elämyksiä sanoo hankkeen alullepanija ja Kulttuurikasarmi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Tolppanen.

 

Elokuvateatterikokonaisuuden, ravintoloiden, paviljongin, tapahtumatilan ja ulkoilmalavan käsittävän Kulttuurikasarmin avajaisia vietetään syksyllä 2023. Kulttuurikasarmin taustalla ovat Lasipalatsin kiinteistöt omistava Föreningen Konstsamfundet r.f, NoHo Partners Oyj, BioRex Cinemas Oy sekä Kulttuurikasarmi Oy, jossa mukana on Ari Tolppasen lisäksi pitkän linjan elokuva-alan vaikuttajia kuten Mark Lwoff, Misha Jaari, Aku Jaakkola, Mikko Leino, Jukka Vilhunen ja Pentti Molander. Osapuolten investointi hankkeeseen on yhteensä noin 30 miljoonaa euroa. Kulttuurikasarmin rakentamisesta vastaa SRV ja suunnittelusta Arkkitehtitoimisto Sarc Oy.

 

 

Tutustu Kulttuurikasarmiin ja seuraa rakennusvaiheita osoitteessa https://www.kulttuurikasarmi.fi/

Lue myös nämä

Kuinka saapua Espoon Viinijuhlille?

Espoon Viinijuhliin ei ole aikaa enää kuin reilu viikko, joko olet suunnitellut miten saavut tapahtuma-alueelle? Alla muutamia vinkkejä saapumiseen. Suosittelemme valitsemaan joukkoliikenteellä saapumisen tapahtumaan.  Espoon

LIPPUETU: Kiekko-Espoo tarjoaa -20% KAIKISTA LIPUISTA

ESPOONVIINIJUHLAT & KIEKKO-ESPOO Espoon Viinijuhlien yhteistyökumppani Kiekko-Espoo tarjoaa -20% edun kaikista lipputyypeistä Espoon Viinijuhlille. Etu on voimassa vain sunnuntaihin 21.7. klo 23:59 asti. Etuhintaisia lippuja