Espoon Viinijuhlat juontaa Hovimuusikko Ilkka!

Espoon Viinijuhliin on enää viikko jäljellä! Tapahtuman lipunmyynti kiihtyy ja lipuista jo 80% on loppuunmyyty. Varmista juhlat Espoon Haukilahdessa ja osta liput ennen kuin liput loppuvat kesken!

Espoon Viinijuhlaviikonlopun isäntänä ja juontajana nähdään tänä vuonna Hovimuusikko Ilkka.
Oikealta nimeltään Ilkka Ihamäki on lauluntekijä, kokenut esiintyjä sekä musiikki- ja viihdealan kova ammattilainen. Miehen hyppysissä pysyy sekä sana että sävel.
 
Tervetuloa Hovimuusikko Ilkka kotikaupungin Viinijuhlaan!


OHEISOHJELMAA ESPOON VIINIJUHLILLA!

Talentista 2021 tuttu upea voittajaryhmä Sirkus Bravuuri saapuu Espoon Viinijuhlille! 

Tämän tasokkaan sirkusartistiryhmän ohjelmaan kuuluu näyttäviä sirkusohjelmia, kuten kaikille suunnattuja, nauruhermoja kutkuttavia numeroita ja aistikkaaseen aikuiseen makuun sopivia esityksiä. Lisäksi ryhmä tekee upeita LED-valoshowesityksiä.

Mahtava show tulossa Espoon Viinijuhlille!

📸 Sirkus Bravuuri

Viimeistele festarilookkisi maksuttomalla glittermeikillä!


Espoon kaupunkitapahtumien teltassa hengaillaan yhdessä ja nautitaan festaritunnelmasta sekä loihditaan säihkyviä glittermeikkejä perjantaina klo 13–21 ja lauantaina klo 12–21.

Kaupunkitapahtumat Espoo on Espoon Viinijuhlien ystävä, joka elävöittää kaupunkia urbaaneilla tapahtumilla ja kulttuuriprojekteilla.

📸 Mika Salmi Sky Production / Espoon Viinijuhlat 2022

ESPOON VIINIJUHLIEN ALUEKARTTA

Espoon Viinijuhlien aluekartta on julkaistu. Ota talteen kartta ja löydät lähimmän WC:n, myyntitiskin ja paljon muuta! 

VIP-alueita löytyy kaksi, Freixenet VIP lavan läheisyydessä palvelee kaikkia VIP-asiakkaita koko tapahtuman ajan. Haukilahden Helmi palvelee vain DELUXE VIP-asiakkaita klo 19.30 asti, tämän jälkeen kaikki VIP-asiakkaat ovat tervetulleita nauttimaan Haukilahden Helmen VIP-alueesta.

Ensiapupiste palvelee kaikkia asiakkaita vastapäätä sisäänkäyntiä. Ensiapupisteen vierestä löydät myös suuren WC-maailman, josta löytyy paljon bajamajoja. 

Alueen keskivaihteelta, WINE VILLAGEsta  löytyy vesipiste jossa voi täyttää 0,5l kirkkaan muovisen oman vesipullon tai voit hakea mukiin vettä. Mikäli helle yllättää muista juoda vettä!

 

Espoon Viinijuhlien jatkot juhlitaan Komassa!

Hyvä meininki, musiikki ja iso terassi aivan Hakaniemen metroaseman vieressä odottavat jatkamaan ihanaa Viinijuhlien viikonloppua!

🌟 Sisäänpääsy on ilmainen ja kaikilla rannekkeilla on pääsy VIP-jonosta koko illan ajan.


🌟 Ovet auki 21-04 – ensimmäinen aukiolotunti on pyhitetty happy hourille, jolloin kaikki listan juomat ovat 3€


🌟 Café Koman osoite: Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki

Lue myös nämä