Espoon Viinijuhlat ensimmäistä kertaa heinäkuussa

Espoon Viinijuhlat tuo kotimaiset ja ulkomaalaiset tähtiartistit upeaan miljööseen täysin uniikille festivaalialueelle meren äärelle Haukilahden rannalle 29.-30.7.2022.

Espoon Viinijuhlat on korkeatasoinen festivaali aikuisille, jossa päästään viikonlopun aikana nauttimaan tasokkaasta artistikattauksesta. Lisäksi festivaalilta löytyy Wine Tasting Village, jossa on tarjolla laadukas ja monipuolinen valikoima juomia sekä Food Village, joka täyttyy herkullisista ruokamyyntipisteistä, jotka tuovat festareille makuja ympäri maailman.

Festivaalin juontajina toimivat Miss Suomi kilpailuista tutut Essi Unkuri sekä Alina Voronkova. Tapahtuma on ikärajaltaan kokonaisuudessaan K18.

Lue myös nämä

Kuinka saapua Espoon Viinijuhlille?

Espoon Viinijuhliin ei ole aikaa enää kuin reilu viikko, joko olet suunnitellut miten saavut tapahtuma-alueelle? Alla muutamia vinkkejä saapumiseen. Suosittelemme valitsemaan joukkoliikenteellä saapumisen tapahtumaan.  Espoon

LIPPUETU: Kiekko-Espoo tarjoaa -20% KAIKISTA LIPUISTA

ESPOONVIINIJUHLAT & KIEKKO-ESPOO Espoon Viinijuhlien yhteistyökumppani Kiekko-Espoo tarjoaa -20% edun kaikista lipputyypeistä Espoon Viinijuhlille. Etu on voimassa vain sunnuntaihin 21.7. klo 23:59 asti. Etuhintaisia lippuja